Effortlessliving

Flera verktyg - övningar

December 31, 2019

Vi har fått önskemål från lyssnare att vi delar med oss övningar som höjer vår energi/vibrationen.

  1. Spela in dig själv i ett ämne för att höra dina egna begränsande tankemönster och övertygelser. Prata om ett ämne som du har jobbigaste med i 2 minuter, ocensurerad. Du kan höra vilka övertygelser det är som håller dig tillbaka i ämnet, vilket gör att det är ett problem för dig. Det är första steget att komma vidare i det du har jobbigt med, problem med.
    Sen pratar du 2 minuter om det som är viktigt för dig, passion, kärlek, ja vad som helst som ger dig glädje. Hur pratar du då, vilka ord och uttryck använder du?
    Kan du nu applicera tankesättet från denna inspelning (sätt att uttrycka dig själv) till ämnen som är jobbiga för dig. Fråga dig själv: hur kan jag säga det bättre? Hur kan jag säga det på ett sätt som känns bra för mig.
  2. Om du tex har sökt jobb (du har ett starkt önskemål), visualisera att du sitter vid ett middagsbord med alla dina underbara vänner, fantastiska familj och berättar för dom nära och kära nyheten som om det hade redan hänt. Känn i kroppen hur det känns att berätta det, hur står du, hur ser dom ut när dom får höra det, hur pratar du, hur låter du. Se och känn dom krama dig och gratulera dig, vad äter ni, hur doftar det, vad smakar det i munnen, hur vackert det är dukat, känn hur solen skiner in i rummet. Var i stunden när du berättar och desto mer du målar det i ditt inre, desto mer höjer du din energi. Du gör inte det för att det ska hända utan du över dig själv i att känna hur det känns att ha/vara redan där.
  3. En annan version av ovanstående är att du låtsas som om att telefonen ringer, du svarar och det är någon som vill ha dig, dina tjänster, meddela dig att du vunnit något. Samtala precis som om det vore sant och njut av känslan som det väcker. Lek dig fram och höj energin på ett lekfullt sätt. Ingen vet att du pratar för dig själv.

Delta i vår workshop och lär dig mer om attraktionslagen och lär dig hur du kan tycka om dig själv och få ett ännu bättre liv eller boka dig en egen session.

Besök vår hemsida Effortlessliving.se, där du hittar de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Du kan även lyssna på Leva Livet podden på Spotify, Itunes, Acast, Podbean eller på Soundcloud.

Läs boken Only good – bara det bästa av Jaana Suorsa.

Inspelad av Erik Magnusson, ljudtekniker, producent 073-334 04 61 production.emag@gmail.com eller erik@ermaproduction.se.