Effortlessliving

Dejting och attraktionslagen

December 7, 2019

Lyssnarfråga som handlar om dejting. Hur ska jag hantera min bitterhet och varför träffar jag alltid dom som utnyttjar mig?

Bästa är att ge upp (surrender) sökande och letande, för då håller du dig kvar i upplevelsen som fortsätter att visa dig att du inte har och saknar det du vill ha. ”Surrender” är att ge upp motståndet i form av att söka, sakna, brist, vara utan. Att fokusera på något annat du gillar att göra är ett bra verktyg och hjälper dig att släppa fokus på avsaknaden av relationen.

Du matchar alltid dom som är på samma plats inom sig som du är. Vad du är tycker om dom du dejtar, speglar tillbaka till dig det du inte vill se eller möta. En annan aspekt är att du söker i en plats av att vara olycklig och det finns en övertygelse att någon annan gör dig lycklig. Vilket bäddar alltid för besvikelse. När du är lycklig i dig själv oavsett, innan du träffar eller dejtar någon, kommer du att träffa dom som matchar din energi. Var i känsloskalan är du när du tänker på relationer, din ensamhet, att vara singel, avundsjuka för andras relationer osv? Det berättar vad du kommer att möta, om du är ute och ”letar” efter en partner. Det är inget fel i det, bara en ev smärtsam upplevelse. Höj din energi, och sen dejtar du.

Det du kan göra under tiden (ge dig kärlek) är att meditera, uppskatta (alla gamla ex, relationer du ser runtomkring dig) livet och göra mer av det du blir glad av.

Se alla du möter som en gåva där dom visar dig sidor i dig som du kan omfamna och acceptera. Sluta prata (tänka) om allt som är dåligt i dom du möter, fokusera hellre i det som fick dig att bli förtjust, kär, förälskad i dom. Du kan också börja fokusera på vad du vill ha istället för att använda din tid i att fokusera på hur någon behandlade dig osv.

Delta i vår workshop och lär dig mer om attraktionslagen och lär dig hur du kan tycka om dig själv och få ett ännu bättre liv.

Besök vår hemsida Effortlessliving.se, där du hittar de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Läs boken Only Good – bara det bästa av Jaana Suorsa.

Du kan även lyssna på Leva Livet podden på Spotify, Itunes, Acast, Podbean eller på Soundcloud.

Play this podcast on Podbean App