Effortlessliving

Är det kört för mig?

August 30, 2020

Vi svarar på en lyssnarfråga.

Attraktionslagen funkar inte för mig, fast jag gör allt rätt. Tror jag att det är kört för mig, så måste livet visa det för oss. När vi gör oss till ett offer, lämnar vi ansvar över vårt mående till alla och allt runtomkring oss. Vi har ansvar över hur vi känner, vad vi tänker, hur vi ser på saker och på människor, hur vi hanterar det som sker. Är livet en kamp, en strid eller är livet som det är och jag gör det bästa av det?

Du har makten och kontrollen över hur och vad du känner och i förlängning vad du upplever. Du behöver inte göra något när det gäller attraktionslagen, precis som du inte behöver göra något för att gravitationen ska fungera. Den funkar oavsett om du tror på det eller inte, oavsett om du ”använder” det eller inte. Det har inget med ”görandet” att göra, utan mer varandet, känslan.

Vänta inte att alla andra ska förändras eller att situationen måste vara något annat än det är för att du ska må bra. Om du tänker negativt, så döm inte dig själv, utan se på det och acceptera att det är här jag är. Använd EFT/tapping att älska dig ändå, oavsett vad du tänker och känner. Möt varje tanke med omtanke.

Vad vill jag tänka? Hur vill jag känna? Håller du dig i något gammalt som har hänt, i dömande och kritiserande, håller du dig nere i känsloskalan, i energin. Är du låg, tvinga dig inte tänka positivt, för det kan vara för stor glapp mellan där du är och där du vill vara. Fråga dig: vad finns här i rummet som får mig att må lite bättre. Håll dig i här och nu, där du är. Var vi än är så är det en bra början. Varje sekund är en ny början.

 

Delta i vår workshop och lär dig mer om attraktionslagen och lär dig hur du kan tycka om dig själv och få ett ännu bättre liv.

Besök vår hemsida Effortlessliving.se, där du hittar de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Läs boken Only good – bara det bästa av Jaana Suorsa och boka en coaching-session med henne enskild eller i grupp.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast, Podbean eller på Soundcloud. Facebook: Effortlessliving.

Instagram: levalivet_podden.

 

Play this podcast on Podbean App