Effortlessliving

Välja,del 1

August 20, 2020

Lyssnarfråga. Hur väljer jag när det känns olika varje gång? När det inte känns ”hell yes” eller inte ”nej” heller. Självklart varierar känslan och hur vi känner för en fråga, problem, en valsituation, för vi är aldrig i samma plats inom oss. Det kan ändras från dag till dag, från en timme till en annan. Ena stunden är vi höga i energin och nästa stund är vi låga i energin, och detta påverkar vårt sätt att se på det vi ska välja mellan. När vi känner oss väl till mods, har vi tillit till att vi tar rätta beslut för oss och att vi får det vi vill ha. När vi mår sämre, tvivlar vi på allt, framför allt på oss själva och livet.

Oavsett vad du väljer, så tar du alltid ett ”rätt” beslut, för universum stöttar alltid dina val. Bara du bestämmer dig för ett alternativ. Du kommer att spara energi, för om du upprätthåller dig i en valsituation för länge, skapar du mer osäkerhet och tillslut tar ett beslut från en låg energi. Om du inte vet vad du ska välja, ta en paus och fokusera på något annat i ditt liv. Tänk på alla situationer där du har gjort ett val, bestämt dig och hur det resulterade i något bra. Du kan alltid välja om, du har rätt att välja om även om du väljer något annat efter en timme du gjorde ditt första val. Vi är så ovana att lyssna på vår vägledning, magkänsla, så desto mer vi tänker på en problematisk situation, desto mer går vi in i ”mindet”, sinnet och tankarna (egot).

Sluta döma och kritisera dig själv att inte göra ett val, att bestämma dig. Omfamna den aspekten i dig själv och acceptera att det är så just nu. Det kan ju vara så att ingen av alternativen är ”rätt” för mig just nu. Bara när vi undrar, vad ska jag välja, visar att vi funderar på frågan i sinnet och inte i hjärtat. Välj med tillit och inte rädsla.

 

Delta i vår workshop och lär dig mer om attraktionslagen och lär dig hur du kan tycka om dig själv och få ett ännu bättre liv.

Besök vår hemsida Effortlessliving.se, där du hittar de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Läs boken Only good – bara det bästa av Jaana Suorsa och boka en coaching-session med henne enskild eller i grupp.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast, Podbean eller på Soundcloud. Facebook: Effortlessliving.

Instagram: levalivet_podden.

Play this podcast on Podbean App