Effortlessliving

Goda saker händer dig hela tiden

September 13, 2020

Oavsett hur du mår, är det viktigt att se, observera och märka alla dom goda sakerna som händer i ditt liv, varje dag. Det är ett bra sätt att träna ditt fokus och uppmärksamhet genom att styra den att leta upp allt det goda som händer runtomkring dig. När du väl börjat se allt det goda som händer i ditt liv eller andras liv, höjer du din energi automatiskt. Du behöver inte må perfekt och du kan känna dig fortfarande låg, men du kan träna dig att se det goda istället för att se det negativa, det du saknar, inte har mm. Det du fokuserar på skapar du en intensitet i och som i sin tur har med sig mer av det jag ser, tänker och fokuserar på.

Momentum är livets nedförsbacke, vill du åka full fart ner mot ett svart (negativt) hål eller mot en platå fullt med saker och människor du älskar. Momentum, intensitet skapas redan efter 17 sekunders tankearbete eller snack. Så oavsett vad du pratar om eller tänker på, sätter du igång något, du sätter igång en rullning. Vilken momentum, spiral vill du skapa?

Sluta med att döma, kritisera dig själv när du inte orkar vara high flying, hög i energin. Vad är det goda i mitt liv idag, fast jag mår som jag mår? Även om du är låg en dag, så kan du skörda det goda som du fokuserade på, planterade, dagen innan. Dåligt är inte dåligt, den har alltid med sig ett budskap till dig, att du har tänkt på något som fått dig att må dåligt.

Livet, universum är vänligt. Men när vi är låga, är vi som ett barn är i uppror och tror inte på något bra. Även om föräldrarna, universum och livet ler mot oss och vet att vi kommer över det, att vi har det bra. Så ha tålamod, ha överseende med dig själv och acceptans att du inte alltid mår bra. Ju mer du fokuserar på det som är bra, desto mindre triggar allt annat dig när det händer eller när du möter något oväntat.

Dagdröm, fantisera och prata om allt du vill ha, tänk att du behöver göra det över 17 sekunder och du har startat en god cirkel i dig och ditt liv.

 

Delta i vår workshop och lär dig mer om attraktionslagen och lär dig hur du kan tycka om dig själv och få ett ännu bättre liv.

Besök vår hemsida Effortlessliving.se, där du hittar de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Läs boken Only good – bara det bästa av Jaana Suorsa och boka en coaching-session med henne enskild eller i grupp.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast, Podbean eller på Soundcloud. Facebook: Effortlessliving.

Instagram: levalivet_podden.

 

Play this podcast on Podbean App